Sponsra Rytmisk gymnastik?

Idag satt jag och såg på något som jag faktiskt velat se men totalt glömde bort, Rytmisk gymnastik (OS)!
Kollade upp om det fanns någon verksamhet i Sverige och det finns det, men dem söker bidrag för att kunna utveckla sin verksamhet. Personligen tycker jag att det är en väldigt udda sport men unikt vacker.

Gå in på http://www.rytmiskgymnastik.se/os.asp om ni som individer eller företag vill sponsra!Framtid: yrkesfotograf?


Jag kanske glömde nämna att min kusin var här i Göteborg och hälsade på från Stockholm, det var länge sen jag träffade henne så när hon väl var här så hade hon vuxit till sig ordentligt och hade en alldeles egen systemkamera som hon fotade allt och inget med, väldigt coolt faktiskt, jag har alltid tyckt om fina fotografier men aldrig lyckats framställa något mer än någon partybild här och där.


Idag skickade hon lite bilder som hon hade tagit under tiden hon var här.


Här är Bianca och Timon, visst blev de fina ?
På ett fik, helt ofixad men det blev bra till slut (med hjälp av lite photoshop :P).
"Om du dejtar Soran, dejtar jag Victoria Silvstedt"


Inte nog med att jag har haft en hektiskt vecka så har jag blivit väldigt Internetberoende och framförallt trogen bloggläsare på bla. 1000apor, mest Sorans blogg, det är inte alla gånger jag håller med hans resonemang men kul och läsa någons blogg som inte bara handlar om mode och har massa dagens outfitbilder.

Då jag har en ständig rädsla inom mig att jag någongång under mitt framtida liv bli en torr och allvarlig person med tanke på mitt yrkesval så har jag bestämt mig för att hålla koll på den komiska delen av samhället, att se till och inte missa några Parlamentetavsnitt och faktiskt kolla på "Morgonsoffan" och Benjamins tester. 

Även att läsa Soran Ismails blogg och få mitt ett skratt men han skrev mer allvarliga saker vilket jag tyckte om , han verkar till min förvåning vara en jordnära och relativt intelligent kille för sin ålder, snacka om att jag blev imponerad av honom, inte nog med det så är han kurd och pratar som "vanliga" människor, utan brytfel och begränsad ordförråd , allt detta har resulterat i att jag besöker hans sida flera gånger om dagen, mycket oftare än vad han hinner uppdatera.

Detta har jag erkänt till F men han skrattar åt mig och säger att om jag dejtar Soran, så dejtar han Victoria Silvstedt, med andra ord så driver han med mig och tycker att detta är skitroligt och väldigt långsökt, så han får ta och skylla sig själv helt enkelt om någonting händer ;). iof så håller jag med han att det är rätt orealistikt jag e ju trottsallt inte känd :P Ännu, måste bara komma på något jag kan vara känd för, hmmm..... nu har jag nåt och fundera på..

Vi Gör YOUTUBE...

HAHA..

Det var länge sen jag skrattade så mycket och på riktigt. Jag och N går in för sjungandet till 100%, detta med välinövad improviserad koreografi, och nu när vi spelar upp inspelningen så låter det förfärligt, idag är det en av de få dagarna jag har skämts över mig själv, jag ser ut som en kamerakåt nyimporterad kurd med min okammade frisyr och N kommer in lite då och då, men är mest inne i sjungandet med soppkvasten som mic hon är som hennes landsmän mest för handgester och miner.

Inte långt innan det dansade vi med inbakade nytvättade tröjor innanför byxorna, det var inte helt lätt att lyckas hålla uppe byxorna när man shakade som oss. Några videoklipp blir det tyvärr inte, men jag skrattar fortfarande så kul var det.

Klockrent när N höll i byxorna samtidigt som hon grindade i takt till musiken.

I made the chicken utan att N märkte att jag hade två tröjor uppstoppade i shortsen, kanske för att jag är väldigt platt eller så var hennes glasögon inte på helt enkelt.

jag har iaf fått mig skratt för dagen och roligt var det.I väntan på bättre tider......

Hetsveckan är över och jag kan inte riktigt fatta det själv eftersom jag har kämpat ända in till de sista sekunderna. Och om jag ändå inte klarar mig så får jag ännu en gång skylla mig själv, då jag börjar allting i sista minuten och har ingen framförhållning.

Nu har jag inget speciellt för mig egentligen, förutom att jag måste jobba och vänta på resultat för att se om jag har gjort bra ifrån mig eller inte annars är det bara att ladda inför den nya terminen, och helt plötsligt är min klass inte nollor, vi ska börja andra året, tiden går fort, och de dagar som man har kämpat mest uppskattas väldigt mycket nu i efterhand, men när man väl skall göra bra ifrån sig då tänker man på så mycket annnat som inte ens är värd att ägna tanke åt.

Ny termin, nya tag och ny energi, jag ska faktiskt vara positiv och inte tänka så mycket bakom i tiden, jag skall verkligen uppskatta det jag har mer och inte bara tänka på att ha det bättre och inte nöja mig, jag har en tendens att ta saker och ting förgivet.

Ett stort plus med år två jämfört med första året är vännerna som man har fått under året, nu slipper man oroa sig över att vara själv, för nu har vi varandra att dela vår vardag med, visst låter det bra ?..


Natti natti

"All tid i världen", räcker inte.


Dagen bjuder på inget mindre än plugg och plugg, vilket är resultatet av att jag faktiskt inte anstränger mig tillräckligt när jag väl borde.

Mitt största problem just nu är att jag inte tar tag i allting som måste göras, jag har inte tid brukar jag säga till mig själv.
På dagarna sitter jag och tänker på att jag inte har tid istället för att sätta igång med något vettigt och få det gjort,  och när jag sitter och tänker på att jag har inte tid så har jag inte tid över till något annat. Även om det sägs att man har all tid i världen för att man är ung, så räcker det inte, inte om den är så "begränsad" som min tid är, allt har faktist deadlines som man måste gå efter. 

Ok riktigt så illa är det inte men jag måste lära mig planera min tid bättre. Detta sker inte över natten, och inte av sig själv, det bästa är att jag försöker intala mig själv detta under tiden jag skriver ner det på bloggen. 

 Men nu är det iaf konstaterat från min sida, att jag faktiskt inte har all tid i världen eftersom jag har tid att passa, och saker och ting inte sker efter mitt schema, utan är rätt så förutbestämda.
 
Annars är det trevligt att vara tillbaka i Jönköping, staden skriker frihet och är en trygg miljö för mig.
Inte nog med att det känns skönt och vara tillbaka här, så är det bestämt nu, jag ska få en sambo i min lilla lägenhet.  Jag ser verkligen fram emot de kommande dagarna för hittils har vi haft det riktigt kul , i alla fall jag.
Jag har en tendens att bli sällskapssjuk ibland, okej ofta och då passar det perfekt med en kär vän som man kan prata med.

Japp mer är det inte, vi lagar romantiska middagar och har det trevligt, pluggar emellanåt vilket är bra.

Rätt taggad inför den nya terminen men hatar CSN, någon mer som gör det?
Sååå, Näringslivet Here I Come........Om 4 år . haha

Mitt skrivande hörs till min nya sambo, så nu ska jag ge henne lite läsro och försöka att inte göra ljud ifrån mig, kanske till och med sova. 

Godnatt

RSS 2.0