Chinos och Piké

Nu när jag väl är hemma har jag provat mina kläder och de passar finfint.
Jag har länge velat köpa ett par chinosbyxor men tvekat eftersom så många har de redan speciellt i färgen beige.
Men på Åhlenscity i göteborg köpte jag ett par chinos i svart av märket Diesel, väldigt fina med jätte skön tyg.
alldeles nära Arkaden köpte jag en svart piké från Gant som jag tyckte skulle matcha fint med byxorna, elegenat med svart både som överdel och underdel.


 



Fin vintageväska som är i perfekt skick. Det bästa med allt är att alla på stan inte går runt med en likadan eller har sett modellen flera gånger tidigare.






Hörs <3

Shopping i Götet!!


Efter ett år av Jönköpingshoppande fick jag känna mig hemma i Göteborg igen.
Dagen började rätt sent och vi begav oss till Frölunda torg, till och börja med, där köpte jag en klocka efter en veckas efterlysning.
Det blev inte drömklockan men inte så långt ifrån heller, samma märke och kvalité fast utan de lyxiga diamanterna som för övrigt är typiskt mig.


Min fina klocka.




Jag fick även med mig ett par svarta Chinos från Diesel och en svart piké-tröja från Gant.
Fyndade även en jättefin vintage väska för under 50-lappen.


Jag på Kungsportsplatsen, väntar på bussen.

Gick förbi en klädbutik med namnet Isolde, var bara tvungen och ta kort för isasfrisas skull.








Hälsningar från Göteborg!!



Nödvändig LYX!!! På Ingång.

Sommaren har inneburit en hel del jobb och slit, har inte fått vila mig riktigt ordentligt som jag hade hoppats på.
Och eftersom jag jobbar natt så känns det som att jag förlorar hela dagen.

Men häromdagen när jag var på Frölunda torg, hittade jag en väldigt fin klocka, perfekta klockan som jag alltid har velat ha, jag har aldrig haft klockor på heltid men skulle verkligen kunna tänka mig o bära en klocka runt armen om den faller mig i smaken.

Seiko Velatura Diamond - SXDA20P1







Den här klockan passade perfekt när jag provade den och jag föll för den på direkten.
Inte nog med att den är en kombination av stilrendamklocka, fräck och modern så har denna ögongodis även 36 stycken äkta Diamanter både runt och i uret, själva urtavlan är av pärlemor, klockan är av Seikos collection Velatura som är gjord för att passa i vatten. Den här klockan skall bli min snart, finns på Klockmaster för 6990:-  Där jag såg den och tänker köpa den.

Dagens tröstshopping!!


Då jag fick sån kass start på min sommar i Göteborg tvingade jag mig själv att gå ut och få lite frisk luft, självklart går man då runt på kära Frölunda torg, vädret har varit solig med blåsigt, inte alls lika varmt som det är i Jönköping.

Jag vet inte om jag saknar Jönköping redan men det känns som att något inte stämmer, dagens kändes som en lördag ochatt man skulle åka tillbaka imon, men så ligger det inte till, jag lär vara kvar till minst första Augusti.

Dagen bjöd som sagt på runda bland affärerna och fika med F på stan, kära Tintin som har stans godaste kyckling med stekta potatis, verkligen smarrig.

Jag shoppade inte så mycket, eftersom det var så varmt inne i affärerna. Hann bara köpa ett par finfina skor med matchande väska:



Skorna kostade 199 kr på rea. Jätte höga med skön klack. Typiskt Sex And the City - Style.



Väskan kostade 299 kr, glansvit med jätte fina detaljer på. Stor väska perfekt för sommaren.






Är det lika kul att gå runt i affärerna även på sommaren?


Varma hälsningar från Götet!!


Kass start!!!!

Efter en helg i Jönköping, där hela familjen hjälpte till och städade min lägenhet.

Söndagen vid 5 tiden var vi framme hemma i Göteborg, då ser jag att min älskade kanin som jag har haft sen jag var 12 år hade gått bort, han låg så sött och såg fridfull ut.

Plexus som vi hade i nästan 7 år. Snacka om en familjmedlem.

Snacka om att jag bröt ihop, iaf jag har försökt att gå utanför hemmet för att sluta tänka på det. Jag har ju två egna kaniner nu som jag fortfarande måste ta hand om, så det var bara att bita ihop o vara ledsen i smyg. Då jag fortfarande är väldigt känslig trivs jag inte med att skriva för djupgående om det så jag släpper det bara.





Det känns 1000 ggr värre än vad man ens kunde föreställa sig!

Vi har lagt upp ett Nytt Victoria Secret nattlinne & Calvin Klein kjol från VS på tradera

Jag gjorde några köp från Victoria Secret & nu var det så att ett nattlinne & CK kjol  var för stora. Nu har jag lagt upp dem på Tradera för att sälja iväg dem.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=66475535



http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=66476214

Bilderna är från VS.
Gå in och kika, det är riktigt fina saker.


Äntligen hemma i Sthlm.

Igår efter att ha spenderat 2 dagar att städa ur min lägenhet i Jönköping för att komma hem till Stockholm igen över sommaren, så tog jag bussen runt 15 tiden till Stockholm. Buss4You, det var nog den bekvämligaste resan som jag har gjort den här terminen. Längst fram satt jag, i en läderklädd fåtölj med fotstöd. Dem hade trådlöst internet som man inte behövde betala för att använda, hel skönt.

Fast nu är frågan om jag kommer att tycka att det är skönt att vara hemma igen? Jag saknar faktiskt min lägenhet lite redan, fick lämna kvar en hel del kläder eftersom att jag redan tagit med mig så mycket. Där bor jag ju själv med hundarna men här bor jag med mamma. Jag kommer nog att ha blandade känslor under sommaren bara för att jag vant mig så mycket vid jönköping nu, men det positiva är väl att jag inte kommer att känna ångest över att åka tillbaka sen i höst.


Är miljöombyte bra när man pluggar? Lämnar man stressen kvar i studieorten när man kommer till sin hemort?

Upplevelsebyn By RIXFM

Gårdagen bjöd även på sol musik och muffins från pågen.
RIXFM festivalen ägede rum i Jönköping igår, vilket innebar att de hade med sig sina huvudsponsorer som höll igång olika tävlingar och provsmakningar under dagen, redan under tidiga eftermiddagen var jag på plats och deltog i röstningen till den nya Yoggi smaken och som tack fick ett par flippflopps som passar bra till semestern, man fick även tävla om biobiljett och backstage biljett vilket för min del inte var fullt så lockande som flippfloppsen.

När man ändå var där fick jag passa på och bli fotad bredvid en kartongvariant av Anders Johansson och se Sibel och Ola signera några meter bort, men tyvärr är inte svenska kändisar fullt lika intressanta som Hollywoods kändisar så jag var i stortsätt oberörd av att se en föredetta idoldeltagare på scen.

Men stämningen var kul och det spelades musik högt och livligt.













Sol, musik och gratis saker? JA TACK

Lördagsmarknad, Utomlandskänsla minuter från hemmet!!


Gårdagens morgon tillbringade jag på Jönköpings lördagsmarknad, solen sken och stämningen var helt underbar.



Denna marknad finns på plats varje lördag och är väldigt nära där jag bor. Här kan du hitta allt från underkläder, väskor, klädesplagg till olika kryddor, Tésorter, färskpotatis samt frukt och grönt.








Perfekt ställe att gå tillbringa morgonen på, därifrån handlade jag hem potatis och även jordgubbar som fanns på varanan återförsäljares bord. Allt doftade gott och fräscht, man såg hur färska frukterna och grönsakerna var då de såldes av bonden som hade skördat de, helt utan mellanhänder.

På den här marknaden fick jag en skön och behaglig känsla, känslan av att handla fritt och föra dialoger istället för att bara sträcka fram icakortet och säga hej, hela processen blev mer personlig vilket uppskattas emellanåt, hos mig iallafall.



Kan Jönköping kännas mer som utomlands, med piren, marknader och uteserveringar?


Regn Fashionistas i farten?

Jag bryr mig sällan om någon tycker olikt som jag när det kommer till Mode. Vi klev in på HM för någon dag sedan & till min förtjusning hittade jag en super söt genomskinlig Rosa regnkappa. Jag provade säkert den en 5 gånger innan jag slutade tycka om den. Den lät så oerhört mycket & det hade blivit som en bastu om det hade regnat och varit ljummet ute, dessutom var materialet nästan värre än Latex. Tröttsamt att hitta något snyggt men som i praktiken bara är SKIT, ...... Där, längre bort på rea stången hängde dock en Röd/Blå regnkappa i precis samma modell, men i annat material :D Den var perfekt & kostade dessutom bara 150kr.

Nog är det lite underligt att det kan vara kul att shoppa för praktiska saker som regnväder. Fanns en svart/vit också, men då sa N; -På en regnig dag, är inte dagen redan tillräckligt grå. Som svart på tal; Då kan jag väl hjälpa till & göra den ännu gråare!



Är att shoppa regnkläder roligt?




RSS 2.0