TELE2.....

DÅ var det klarjobbat för tele2 med deras kontantkort.

Man märker verkligen hur konservativa jönköpingsborna är, de är emot allt som inte har med kyrkan att göra.
Vem tackar nej till gratis kontantkort som man kan ha hemma ifall men skulle behöva det.
 
reaktionerna var minst sagt olika men kul att ha provat på jobbet, som nu är avklarad.

Skolan rullar på som vanligt och snart fyller man år, resa hem till Götet är bokad och blir firad hela helgen, bra va? jag fyller år på söndagen men ska bli firad både på lördagen och söndagen. Sen när jag väl är hemma efter helgen måste jag packa för fullt, för jag har flytt framför mig som ska genomföras nästa helg, det ska bli underbart skönt att få bo i en större lägenhet med separat kök och sovrum.

Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska träna, jag vet verkligen inte, det svåraste med träningen är att byta om och ta sig dit, för när jag väl är där älskar jag att träna och svettas.

Men jag tror inte det blir någon träning idag för min del, har massa annat att göra. så jag sitter hemma och tänker på hur mycket jag har att göra, och då går tiden fort.Din bästa vän.


Sanningen om livets viktigaste förhållande.

Hur många människor man än känner, och hur många nära vänner man än har så betyder det ingenting om du inte kan njuta av det på rätt sätt, om du inte vet vad du skall göra med vänskapen.

Du är din egna bästa vän först och främst, du måste älska dig själv, skapa dig självdistans från andra och bara vara dig själv, och när det händer kan du ha ett bra liv med vänner omkring dig.

Inte alla har tur med vänskap och har inte lika lätt att uppleva äkta vänskap. det är nu på de senaste när jag har tänkt efter och märkt hur mycket jag har missat under mina tidigare år, dock inte för att jag har ställt till allting hela tiden, jag har haft otur helt enkelt.

Ändå har jag lyckats klara mig galant, du är den viktigaste personen i ditt liv, därefter kommer din familj, familjrelationen kan ingen ta ifrån dig de finns där för dig, de är din familj.

Den dagen du tar dig själv på allvar börjar allt annat falla på plats.

Tänk om du skulle ha massa vänner som ger dig komplimanger regelbundet, men vad tjänar det till om du inte älskar dig själv och kan ta emot de, istället för att stutsa tillbaka allt positivt med detsamma.

Börja älska dig själv, för det ska JAG göra.

Ännu en gång när tankarna lever på sitt håll och verkligheten kallar.
Sluta rör till det!


Nu ska jag avslöja något som jag har upptäckt under mina år.
Sanningen om livets mest eftertraktade förhållande.

Konsten att hålla ett förhållande vid liv är inte glädje eller kärlek. Det är kompromisser och återigen kompromisser.
Det börjar mjukt, ställer in några träffar eller faktiskt gör saker utan att ens komma ihåg att ringa en.

Det där vill inte jag ha. Jag vill ha någon som älskar mig varje sekund, en som uppskattar och njuter av varenda dag med mig, jag vill inte vara någons reservplan jag är värd mer.
Och om jag inte hittar den rätte idag så lär jag göra det senare, jag har inte brottom, kärleken kommer när man minst anar det.
Dock inte från någon som skyller tillbaka allting på dig och vad som än händer så är det alltid ditt fel pga. hans förmåga att vända problemet till hans fördel, "Sluta rör till det!".

Jag vill ha romans och uppvaktning, jag vill ha närhet och glädje, jag vill ha det som finns i kärleksdikter jag vill ha någon som inte gör mig ledsen oftare än glad. Jag vill vara huvudaktiviteten i någons liv och bli älskad. Inte kommas ihåg när jag behövs, jag vill behövas hela tiden.

Det värsta av allt är när man blir tagen förgivet och ens sällskap och existens inte uppskattas längre.

Det bästa med kärlek skall vara att man inte ens behöver tala om det, att man klickar på ett övernaturligt plan.

Men vad vet jag om kärlek jag är knapp 20 år.
Mina tankar flyger iväg och leker på sitt håll medan verkligheten ropar och jag måste återgå.KAOS INTERVJU.

Idag hade jag jobbintervju hos Academic Work kl 09:00.
Det var då allting gick fel.

Jag hittade inte stället, blev en kvar sen. Jag sprang fram och tillbaka vilket resulterade i att jag blev alldeles andfådd och svettig, Då jag fortfarande inte är helt frisk så började min näsa rinna som någon slags protest mot att jag hade tackat ja till mötet trots att det var tidigt på morgonen.

En kvart senare är jag äntligen framme, går upp för trapporna till 5e våningen så fort jag bara kan, blir ännu svettigare och ännu mer andfådd, med tanke på min kassa kondition.

Äntligen får jag sätta mig i rummet, och min näsa rinner och jag andas så jag inte ens hör vad intervjuaren säger till mig, och mitt i allt avbryter jag honom och frågar:
- Är det lugnt om jag tar upp en servett så jag kan snyta mig ?

Snacka om kaos, men trots det fick jag jobbet, ibland har man tur och förblindar, inte nog med det skulle han ringa mig senare ikväll sa han, skumt med tanke på att han sa att jag hade fått tjänsten.

Aja nu har jag iaf lärt mig något, tacka aldrig ja till något förän du är helt frisk och har skaffat dig körkort.

Om knappt en timma ska jag gå o klippa mig, jag bokade tid efter intervjun, hoppas att det blir fint.
Back to reality....


Dags att släppa sommarlivet och återgå till det verkliga livet här i Jönköping.
Tyvärr är jag nästan tröttare än vad jag var innan jag hade sommarlov, men det ska inte hindra mig från att göra mitt bästa i år.

Sommaren har inneburit semester, jobb umgänge och allt mellan himmel och jord (typ).
Just nu är jag sjuk och har absolut inte krafter till att bla. plugga, har redan kommit efter pga. att jag inte har gjort mina läxor (A). Istället läser jag en bok som heter "Stamtavlor" av Dilsa Sten, den boken har en speciell dragningskraft, man kan inte bara lägga undan den vilket är både bra och dåligt.
 
Nu har jag inte så mycket mer att skriva så jag ska fortsätta kolla på tv och inte försöka komma på mer att skriva om.

Återkommer om något intressant inträffar.RSS 2.0