NEJ till Bravo..

Livets höjdpunkt är nära och jag står emot så mycket jag bara kan, jag HATAR HATAR HATAR att sova. Det finns inget värre, det känns som att man förlorar tid på att ligga där sovandes och inte göra någonting, ändå klarar jag inte av min vardag utan mina 9 timmar sömn.

Plugget gick bra när vi väl började, jag har märkt att både jag och N gör allt för att undvika det oundvikliga, vi har googlat fram alla hundraser som finns, fastän jag inte ska ha någon hund. Allt för att fördriva tiden och göra ingenting av dagen. Jag har även märkt att jag kollar för mycket på "Mannen som talar med hundar", får sluta upp med det och kolla på något som är mer aktuell att veta om, typ Gossip girl eller nått sånt oväsentligt.

Jag märkte även hur mycket man förändras genom att bo själv, när jag bodde hemma kunde jag vakna tidigt på en lördagmorgon för att köpa en viss tröja som jag fick för mig kunde ta slut i just min storlek, men den här veckan har jag gått till willys tre gånger för att hinna köpa den billiga Bravo juicen som de har som veckans vara innan den tar slut för dagen. Men tack vare att jag bor här så blir jag lika besviken varje gång, så nu har jag bestämt mig jag ska inte dricka Bravo längre, känner mig sviken,  hädanefter ska jag dricka Godmorgon nypressad fastän det smakar konserveringsmedel från första klunken till eftersmaken.

Nu ska jag försöka varva ner och få lite sömn för imon bjuder på mer bokföring och sånt tråkigt som en Jurist(blivande jurist e ju målet iaf :P) inte borde behöva slösa sin tid på :P

Fullt upp.

Nu har jag tusen saker att ta tag i och har inte kännt mig mer nervös och osäker någonsin.
Ibland undrar jag om jag ens klarar av allt jag har tagit på mig att göra, om jag ens hinner planera in allting och ändå lyckas vara nöjd med mitt hektiska liv. Men änsålänge har det funkat men inte på bästa sätt, visst har det inte gått åt skogen men för varje grej jag tar tag i hör jag en röst i bakhuvvet som säger, du kan mer, du kan bättre du ÄR bättre. Så därför har jag bestämt mig att faktiskt gå in för allt jag gör mer än 100% så allting blir bara perfekt, mindre än så ska man inte nöja sig med.

Jag har alltid varit bestämd och aldrig skjutit upp saker och ting i mitt liv, har alltid fått allt jag har velat ha förr eller senare och har aldrig tidigare nöjt mig med nästbäst.

Så här ska det tas tag i allt som behövs för att faktiskt glänsa varje dag och göra saker så inte bara andra utan man själv blir stolt över mig.

Jag vaknade och började med en långpromenad på hundplatsen och fick leka av mig lite precis som de två små buspaketen vars existent var anledning till att jag befann mig där.

Annars går allt som det ska, inte märkvärdigt men normalt, men träningen skall igång igen och då mår jag aldeles perfekt resten av dagen och frukost får man också så hungrig som man blir efter morgonträning.


Nu ska jag börja plugga och komma igång med dagen efter allt email-skickande och en massa annat med jobbet. Nu är det plugget som gäller resten av dagen och imorgon bär det av till Kammarrätten där vi har annordnat ett besök med samarbete från kammarrättens personal. Kul och göra lite nya saker och komma in till den plats där man drömmer om att en dag tillbringa mestadels av sina arbetstimmar på.

Drömmar kan gå i uppfyllese. Jag är riktigt glad och ska se till att den här gör. :)


 

RSS 2.0