28 Jan.


Jag lyckades vakna i tid och började lägga in mina smutstvätt, under omgångarna har jag suttit framför datorn och jobbat och kollat på mail och beställt hem lite material som vi ska ha till jobbet.

Annars har jag lyssnat på den här sköna låten och dansat omkring i lägenheten inte helt själv dock , har ju mina sötnosar som stutsar runt som knäppisar.Nu ska jag titta till kläderna, annars ska jag byta om och förbereda mig inför min föreläsning, kanske åker jag förbi stan och köper present till älsklingen? han fyller ju år snart. hmm får se vad jag hinner med.

När ska det vara nog?

Jag har utvecklat en vana som går ut på att testa mina gränser och stå emot sömn på nätterna.
Jag tvingar mig själv att stå ut utan att sova tills jag verkligen måste sova, och varje morgon hoppas jag på att jag är utvilad och inte går runt i lägenheten som en liten själlös zombietjej. Jag hoppas för mycket och vägrar ge upp hoppet om det bättre.

När ska det vara nog och när är det min tur att få som jag vill? och ska man verkligen nöja sig med mindre än bra?

Äsh frågor som dyker upp såhär dags på dygnet är inget att lägga ner mycket tankekraft på, för ingenting är sammanhängade av det jag har skrivit, men det är inte meningen heller.

Nu ska jag kolla in Sorans nya videoblogg :P och sen försöka sova.

Uppdaterar så fort jag får händerna fria från plugg.

M.a.o. år 2012 haha.:P

Lite bilder...

Här kommer lite landskapsbilder från min Schweiz-resa.


Här försökte jag rekonstruera skogen som finns i Twilight-filmen, om jag lyckades vet jag inte men försökte iaf.

Sen snöade det i flera dagar och då kunde man knappt gå ut.
De städer jag hann besöka:


Nu ska jag städa lite och fortsätta plugga, fler bilder kommer en annan dag.Love lockdown..


Jag har lyssnat på Kanya wests låt love lockdown sen jag såg Victoria´s fashionshow strax efter sommaren tror jag det var, och sen dess har jag lyssnat på den låten flitigt dock med några månaders uppehåll, låten spelades igen efter att TV3 visade Programmet.

Men kolla vad jag hittade, snacka om att jag skrattade och tänker på han här killen varje gång jag hör låten någonstans nuförtiden.
Vad tycker ni? ska han bli veckans artist? så mycket som han ser ut och ha ansträngt sig.

Intressant, deffinitivt värd att se 1gång. :PC.Maddox - Love Lockdown.

Förlovning.


Igår berätta G om hennes kompis vars pojkvänn hade friat till henne vid tolvslaget, hur självklart och överdrivet det än låter så vore det underbart om någonting sånt kunde hända en själv, nu har jag kommit till det stadiet att jag inte förväntar mig någonting alls av min käraste, tyvärr känns det inte alls att han behöver anstänga sig det minsta för att ha mig och behaga mig, min behagning innebär dock inte ett frieri men lite ansträngning TACK!. :)

Men man kan ändå inte rå för att man drömmer sig bort lite iband och försöka fundera ut hur ens framtid kommer se ut, och vad som väntar på en. Och hur säker man än är på att man inte skulle vilja vara förlovad förtillfället kan man inte rå för och vara lite små avis på den tjejen som G berättade om, hur mysigt är det inte och tala om för hela världen att den man har förlovat sig med är den man älskar mest på hela jorden offeciellt. Själv har jag långt kvar tills jag verkligen är redo först ska jag bli rik så jag kan shoppa när jag vill och sen gifta mig med en ännu rikare så jag kan göra vad jag vill :P
Nu är det helt enkelt upp till dig att komma in så du kan bli rik på dina flygningar :P


En sånhär hade man verkligen inte tackat nej till i framtiden, observera att det rosa är diamant och inte någon falsk/billig sten:P


Tillbaka till verkligheten och mina böcker ropar, Hörs...


Dagens höjdpunkt.
Nu är jag det alla andra har klagat på under de senaste veckorna nämligen sjuk, jag är helt svag och snorig uschhh.
Jag känner för att dricka upp varenda C-vitamin brustablett jag har hemma i min sjuklåda, och de är många, bara för att bli frisk och orka plugga igen kanske var det därför jag inte fick gjort någonting alls igår kanske var det så att min kropp visste att jag skulle vakna upp sjuk och inte orkade anstänga hjärnan och ögonen redan från igår.

Nu vet jag iaf inte vad jag ska göra, jag är bara allmänt trött men snart blir det nog bra hoppas jag.
Idag ska det pluggas och sidor ska läsas ingen kul grej men så är det bara.

Det bästa som kan hända idag är att man får några mysiga samtal,personer som orkar lyssna på när man klagar på hela sitt liv bara för att man är sjuk och annars så är livet riktigt bra men sånt glömmer man bort när man vill ha andras sympati.

Och när en speciell person ringer så brukar man krydda det hela liiiite extra bara för att han ska tycka att det är jätte synd om en och vilja ta hand om en fastän det egentligen inte går, men ibland räcker det med att veta att den personen hade velat göra någonting för en fast inte kan, då är det tanken som värmer en så oerhört.Återstår att se...

Dålig uppdatering..?

I know.

Jag har mycket kvar att lära mig av heltidsbloggarna som får varje inlägg att se enkel och icketidskrävande ut, för mig ser det ut som att de bara tänkte på någonting och resten ordnade datorn som sen publiserade A4sior långa inlägg om allt möjligt, som om det inte skulle räcka har alla skrivit långa inlägg om hela deras 2008, hmm står inte det under bloggsidans arkiv? måste man upprepa allting som de har sysselsatt sig själva och andra med under hela året?.

Och för att jag inte ska bli som de och upprepa saker som jag redan har nämnt så försöker jag blogga så sällan som möjligt så allt jag skriver får mer värde och blir nytt............... NOT, jag kan helt enkelt inte komma ihåg och blogga varje dag, de här veckorna har jag gjort roliga saker upptäckt okäntmark, sett nya platser. Jag har mycket att skriva om, massa bilder att visa, men har ingen lust och ingen energi att lägga ner.

Jag ska dock ta mig tiden att skriva om hela min "Lediga tid" från skolan någon annan dag, kallas inte för lov, utan mer för föreläsningsuppehåll sa en av våra proffesorer en gång när vi sa ordet lov av misstag.

Under denna period har även min kära lillasyster börjat blogga och är väldigt glad över de tiotal som besöker henne dagligen. Hon är iaf glad över att blogga och kommer säkert hålla uppe temport iaf ett litet tag framöver.


Och igår blev det ett kaninköp, min lilla familj fick tillökning iform av en liten söt musliknande kaninunge. Och hon är helt underbar och busig.


 Isabella  
Varför jag har satt henne där är för att hon annars ser så stor ut på bild, när hon i själva verket är minimini. Hon är knappt 8 veckor och är av en liten kaninras så hon ser förtillfället ut som en mus.Här busar hon i soffan. pigg och glad liten tjej.

Nu ska jag försöka pigga upp mig så jag kan börja plugga igen.


RSS 2.0