Solens goda effekt...

Sommaren har en effekt på oss människor, en effekt som inte ens en mörk vinterdag kan slå. När solen skiner blir människor fyllda med hopp och förväntningar, morgondagen känns inte lika svår som den gjorde på en vinterkväll, livet känns lite lättare och det finns ganska mycket att göra, allt för att göra sitt liv lite bättre och inte tänka i negativa banor.

Jag själv har försökt ta hjälp av de positiva strålarna som når jorden och som sitter fast i varenda solstråle som kommer in genom våra fönster. Jag har försökt att njuta av värmen och vara allmänt glad, det är så mycket enklare att skratta hela tiden än att sura i en kort stund.

Ingenting är värd att du ska förstöra dina chanser att vara lycklig och njuta av sommaren. Jag försöker ta vara på allt gott som händer mig, vilket är ganska mycket som tur är, en älskling som ställer upp för en varenda dag och finns vid ens sida som den mest stabila pelare som varje människa behöver för att deras liv ska vara komplett. Jag försöker att glädjas av småsakerna i vardagen, som överraskningar, gulliga mms, strandbesök med världens godaste mat(Sushi), när man väl tänker i småbanor har man helt plötsligt tonvis med saker att vara tacksam för under bara en enda dag.

Att försöka tänka stort och förvänta sig mycket mäktiga grejer varje dag kan leda till att man blir nedstämd som person, det är trotsallt inte varje dag man vinner på lotteri. Men nöjer du dig med små gärningar, ansträngningar från dina nära och kära, och börjar uppskatta och se saker på ett kanske annorlunda sätt, kommer du känna en lycka varje morgon när du vaknar upp, en lycka, en känsla av att du har vunnit på lotteri, livets lotteri.


RSS 2.0