Lite sömn? JA TACK.

Nackdelen med att vara borta hela dagen och komma hem på kvällen är, att Tingan faktiskt sover hela dagen så när jag väl kom hem igår var hon piggare än någonsin, istället för att sova som hon brukar göra så ville hon busa till max.
Jagade min hand, och precis när jag somnade hoppade hon på min fot som stack ut från täcket och trodde att jag skulle leka med henne.

Igår kväll kände jag mig som en trött och sliten mamma mitt i natten, hon vägrade sova och jag orkade inte vara uppe mer, så jag fick sova med henne bredvid mig som lekte med massa leksaker på sängen, och snacka om att jag blev glad när jag slapp vara hennes lekkamrat så sent på natten  ändå är hon den sötaste jag  har sett, och busig är hon också, utan tvekan.


Hon ser alltid lika busig ut som den här Tingelingen.

Kattägare

Det känns overkligt att ha en katt sovandes bredvid en, eller jamandes i sängen. Men alltid lika mysigt när jag ser ett huvud komma upp från täcket. Idag har jag varit på A6 och köpt halsband och klösmöbel till katten, och mat såklart, kattbebis mat. Nu sover hon så om hon inte har sovit på flera dygn, och knorra gör hon också emellanåt.


Hon sover så sött.Snart ska jag iväg och kolla på "Änglar och Demoner" får se hur den filmen är, det ska vara mysigt och få koppla av i biomörkret och inte tänka på någonting än filmen iaf en liten stund.

Shrekkatten..... Jag är kär.

Gårdagen blev allt som jag inte hade tänkt mig. Att handla på Willys ledde till att ta hem en hemlös katt och börja ta hand om den som om den har varit min hela tiden. Hela kvällen kretsade runt katten och hon fick all uppmärksamhet från allt och alla. kattmat, kattleksaker och kattpsykologi. Det gör ont att jag inte kan behålla henne för hon är den mysigaste katten jag har sett i hela mitt liv sååå lugn och fin och väluppfostrad. Kommer perfekt överens med kaninerna men jag har inte plats för hur många djur som helst.

Här kommer den söta buskatten, hon älskar att leka och mysa, ja det är viktigt.

Ja till allting som har med sommar att göra..

Jag har varit väldigt less på att sitta hemma och plugga istället för att njuta av livet. Men imorse kom jag fram till en väldigt svår och sällsyn ståndpunkt, nämligen det att livet blir vad man själv gör det till. Antingen sitter jag hemma och e sur över att jag inte är ute eller så är jag hemma och ser till att jag blir klar med mina tusen arbeten så att jag faktiskt kan komma till den punkten att jag kan gå ut.

Min dator har krånglat så en ny är på väg, som tur e så e den nya också rosa annars hade det inte varit kul för Dell. Det roligaste av allt är när man går och ska klaga på en produkt och låtsas som att man kan hela lagboken utantill. Det har hänt att jag har stått och klagat på min mobil o sen åberopar jag konsumentköplagen men inte fan kommer man på relevant paragraf för att stärka sitt argument, så det slutar med att man gör ett amatörförsök till att bygga upp ett argument på lagar som man enligt de inte har koll på, fastän man faktiskt kan mycket mer men råkar få hjärnsläpp framför de. De gångerna har inte slutat lyckligt kan jag säga, jag står där och har precis åberopat något som jag inte har kunnat säga så mycket om.
Så jag ska nog försöka och inte gå på lagar så mycket.

Samma sak hände med min dator, när jag klagade om min dator till min kompis kom jag fram till att jag skulle ringa de och åberopa produktsäkerhetslagen då det kom ut rök ur den, så istället för att bara klaga och bli sur för att ens grej inte funkar nej man söker i de inprintade kapitlen och försöker hitta svar på sina problem.

Inom en snart framtid kommer man börja snacka Avtalslagen med killen och om massa år står man och slänger in relevant lagrum från äktenskapsbalken under vardagstjafset. HAHAH, det här och mycket till är något att se fram emot mina vänner.

Nu blir det associationsrätt och Aktiebolagslagen...... Hörs..

RSS 2.0