Long time No see

Apropå ingenting kom jag på att jag hade en blogg som jag en gång i tiden skrev i. Konstigt att man ändrar vanor ibland utan att ens länga ner en extra tanke på det.
Trots att ingenting har hamnat på bloggen de senaste månaderna har livet gått vidare för min del, det har hänt mycket under de månader jag har varit borta från bloggen, det har hänt bra saker som tur är.
Men Vad händer härnäst? kommer jag kunna blogga ofta och berätta om min vardag eller kommer bloggen rinna ut ur sanden som den har gjort tidigare? jag vet inte hur det kommer vara men ibland kommer man på att det är skönt att skriva av sig och då gör sig bloggen påmind. Om mitt liv är intressant nog att läsa om? tror jag inte men det känns bra för mig och kunna logga in och skriva om allt och ingenting Dock händer det inte så ofta men någon gång emellanåt så.
Jag har terminen att se fram emot, Mastern väntar och det ska bli spännande, känns dock som att det var igår jag tog studenten och fortfarande bodde hemma. Tiden går fort när man har roligt sägs det, och det har jag haft jag har haft roligt och det är jag tacksam för. Herrn befinner sig i USA förtillfället och 4 månader framåt, lite tråkigt och inte har honom här men tiden går väldigt fort och jag har verkligen fullt upp hela terminen så det är lugnt, man får se positivt på situationen distansen gör förhållandet starkare, förutsatt att han är den rätta killen vilket jag inte tvivlar på en sekund :D
Återgår till vardagen nu.

Kommentarer
Postat av: emilia

hej hej! vad är dte du studerat för ngt? vad gör kärleken i usa? pluggar?

2010-08-14 @ 21:15:01
URL: http://espot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0