Njuta av våren


Jag har märkt en sak! Det räcker inte med sol för att man ska komma in i de rätta vårtakterna och känna sig lättad över att inte behöva frysa ihjäl som på en vintermorgon.

För att börja njuta av våren och solen som skiner så förvånadsvärt mycket måste man också ställa om sig. Speciellt om man som jag har många bollar i luften samtidigt, men jag är upptagen alldeles lagom mycket.
Men en god nyhet är att jag har börjat träna igen efter 3 månaders vila tack vare N. Från och med nu är det en rutin, med tanke på att jag har ett årskort i plånboken ända fram till januari.

Så här kan en vanlig dag se ut, på (väg till) gymmet.

Här tar J kort mig mig, ready to go.

image99
Här promenerar jag längst vattnet till gymmet.


Såhär glad är jag på gymmet, (Fotograf: N)


Inget jag rekomenderar om ni har mat i magen, vilket jag inte hade som tur var.:)


På gymmet frågade vi en instruktör om hur man effektivast kan bli av med fett. Han sa att det nästan är omöjligt att punktförbränna utan det vanligaste är att man förbränner fett på hela kroppen när man tränar. Han sa även -För att gå ner 1 kg genom sit-ups så krävs det att du gör 100st/dag under 8år, vilket inte lät så uppmuntrande men experterna har kommit fram till att små vanor faktiskt spelar roll. Om man väljer att gå ner för trapporna istället för att ta hissen varje morgon så mår man bättre i längden.

Viktigast av allt är faktiskt att må bra och leva sunt, för mycket av någonting är aldrig bra.
Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0