Härliga Göteborg.

Idag vaknade jag efter att jag själv inte ville ligga kvar i sängen mer, mysigt va?

Gårdagen tillbringades på Allum och innebar en hel del shopping bla. min nyblivna favorit i form av en underbar mössa:D.

Sen blev det fika och bio, Twilight blev det vilket är ett aldeles ypperligt val för filmen var väldigt mysig o bra.
Edward var riktigt snygg även om han var ganska för blek för att jag ska tycka att han såg bra ut. Det var ganska kallt ute men regnade inte så min mössa kom till bra användning på momangen.


Såhär såg jag ut igår, härlig mössa va ? :D:D

Nu ska det pluggas vidare här. har ett arbete att göra klart innan jag kan åka iväg och ha kul under lovet.


Hörs..





Hemma från Malmö


Hej alla julglada människor.

Under de senaste dagarna har jag hunnit åka till malmö och jobba på en nyöppnad Coop Forum butik. Där vi har delat ut t-shirts till småbarn och lite produkter från Natusan Baby.


Här stod vi och delade ut små goodibags :D Alla var så glada, gratis e gott.


Under natten bodde vi på ett jättefint hotell "Mäster Johan" Ett av Malmös finaste hotell, jag tog lite kort på mobilen får se om jag lyckas överföra de till datorn vid ett senare tillfälle.

Gårdagsnatten tillbringades i Myslägenheten i Jönköping och idag var det rena drömmen ute där, snö och julstämning.


Jönköping


Jönköping.

Julklappar

Igår efter några timmars snurrande på A6 lyckades jag köpa julklapp till pappa, mamma och F . Den enda som var lite svårare att köpa julklapp till var syrran men det kommer nog med tiden, det måste vara något bra.

Sen har jag tänkt lite på vad jag själv skulle vilja ha i julklapp och eftersom minst en person läser den här bloggen för insperation om julklapp till mig så har ett en ledtråd.....Liten och söt som en liten gröt....


Ja En aldeles egen Lhasa apso, med en tomteluva på hehe.

Nä jag har nog inte tid och plats för en hund har ju två söta kaniner som skuttar runt som galningar.

Annars händer det inget speciellt här i Jönköping.
Vad ska man hitta på ikväll, tro? hmm nu blir det iaf att städa lägenheten för min del för jag åker till Malmö på torsdag och sen till gbg på lördag, ja jag kommer nog åka till några ställen de här närmaste två månaderna.

Malmö för att jobba i två dagar sen Jönköping för att hämta kaninerna och packa för att åka till göteborg, därifrån åker jag till stockholm för att åka till Zurich för att åka till Paris och shoppa sen tillbaka till Zurich för att fira nyår sen åker jag tillbaka till göteborg via stockholm och sen åker jag till jönköping för att skriva två tentor sen åka till göteborg och fira syrrans födelsedag och sen åka till jönköping för att åka till stockholm igen på jobbresa och sen åker jag till jönköping och därifrån till göteborg för att fira Fs fördelsedag och sen åker jag tillbaka till jönköping för att fortsätta mitt vanliga liv där :D huuuhh haha krångligt värre.

puss på er..



Godmorgon alla som har unnat sig lite extra sömn.

Tanken var att jag skulle passa på och sova ut när jag ändå struntade i min föreläsning, men icke det, jag vaknade i lagom tid för min föreläsning som jag fortfarande hade tänkt att skippa det var inte så kul.

Försökte somna om , då ringde telefonen, F sa att jag skulle vakna, när jag förklarade att jag hade tänkt att stanna hemma idag sa han att jag skulle sova vidare, är det verkligen så lätt?


Idag tänkte jag ge mig ut i världen för första gången på länge, jag har inte gått runt och shoppat i affärer utöver Willys på flera månader, och när jag får frågan vad jag önskar mig i julklapp brukar mitt svar vara att jag faktiskt inte vet vad som finns ute och kan inte komma på något som jag skulle vilja ha.

Det känns som att jag har allting jag någonsin har velat ha. Kanske inte en Gucciväska men det är nog inte så aktuellt iår, så älskad är jag inte :P

Nu ska jag fixa mig lite och göra A6 osäkert med min närvaro helt på egen hand. Har inte energi nog för förberedelserna vill bara komma dit så jag kan gå runt och köpa massa onödiga men självförtroendehöjande saker :P.
Jag bara älskar julen, älskar julpynt och julstämning.

Bild hämtad från Google.





Får se om jag får med mig några påsar hem :D

Vilodag

Hej, äntligen är alla tentor över för den här perioden och det är bara arbeten kvar men det är inte lika farligt.
De här senaste dagarna har inneburit en del festanden onsdagen, fredagen och igår, känner mig ganska sliten och just därför blir det inget mindre än en tacokväll hemma hos mig idag.


Åhh va gott, jag längtar till allt är klart och vi sitter och äter, och under tiden ska vi kolla på Victoria´s Secret fashion show 2008, förra årets show spelades upp ett antal gånger hos mig, får se om det lever upp till mina förväntningar iår också.

Förövrigt finns det inget mer vettigt att berätta än att biljetter är köpta till Geneve där jag ska fira nyår, jag ser verkligen fram emot det, och till julafton är jag i Stockholm och hälsar på familj och får självklart klämma in en fika med T så hon kan visa mig runt i hennes hemmatrakter :D.

Nä nu ska det diskas och sen börja förbereda inför kvällen :D..





Ensam i min ensamhet..

Jag vet inte vad jag ska skriva.......................................


Då kan man undra varför jag sitter framför datorn och skriver ett inlägg om att jag inte har något att skriva.
Men jag känner att jag behöver skriva om att jag har vet vad jag känner längre, att jag tänker så mycket att jag inte vet vad jag tänker på och tiden känns som evigheter samtidigt som att jag förlorar tid på att vara så förkrossad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Det som får mig och må lite bättre är att jag inte hyser några hatkänslor utan bara sorg över det som har hänt. Jag klandrar ingen längre det gör bara ont. Det svider bara jag tänker för mig själv, är rädd för att vara hemma och känna mig ensam i min ensamhet.

En stor lägenhet där jag ensam vistas i och jag känner mig ensam, ännu mer ensam än vad jag trodde jag kunnde känna mig.
Allt jag har där har en historia och de alla har något gemensamt och det är DIG.

Det känns så konstigt att vissa låtar faktiskt tilltalar mig såpass mycket och att de ibland uttrycker ord som jag tänker på.




I´m Scared.



The blank pages of my diary
That I haven't touched since you left me
The closed blinds in my home See no light of day
Dust gathers on my stereo 'Cause I can't bear to hear the radio
The piano sits in a shaded space With a picture of your face

I'm scared to face another day 'Cause the fear in me just won't go away In an instance you were gone
Now I'm scared Coffee stains on your favorite book
Remind me of you so I can't take a look
The magazines you left on the floor
You won't need them anymore
A towel left hangin' on the wall
No sign of wet footsteps in the hall
There's no smell of your sweet cologne
I'm lying here alone I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away
In an instance you were gone
And now I'm scared

I'm scared to face another day
'Cause the fear in me just won't go away In an instance you were gone
Now I'm scared In an instance you were gone

And I'm scared    /Duffy.

RSS 2.0